Skip to main content

Pristup je u potpunosti individualan, integrativan i holistički.

Svaki tretman započinjem sa anamnezom, analizom posture i dizajnom samog tretmana koji je kombinacija tehnika i pristupa prema Vašim potrebama.

Pristup je u potpunosti individualan, integrativan i holistički. Prostor je mali studio bez drugih klijenata u vašem terminu što znači da se u potpunosti možete opustiti.

Tretman je moguće otkazati minimalno 24h prije dogovorenog termina, u suprotnom se naplaćuje cijena čitavog tretmana. Parking u okolici je besplatan.

Tretman jest integracija odabranih manualnih tehnika za određena stanja i probleme koji uključuje pregled, uzimanje anamneze kroz razgovor, analizu posture i manualnu terapiju.

Stanja/problemi koje tretiram: bolovi u leđima, glavobolje (migrena), stres, tjeskoba, depresija, problemi cirkulacije, edemi, opća napetost u tijelu, smanjeni opseg pokreta u pojedinim dijelovima tijela/zglobovima.

Tehnike koje koristim: sportsko-medicinska masaža, deep tissue (Gestal), vezivno-tkivna (refleksna) masaža, cupping therapy, IASTM/gua sha, trigger point, istezanje.

Kontraindikacije: visoka temperatura, opekline na koži, upalni procesi.

60 min

40,00 €

75 min

50,00 €

90 min

60,00 €

120 min

80,00 €

Tretman otvaram vrhunskim prirodnim kozmetičkim proizvodima „Omotouch“ čišćenjem lica uljnim losionom za skidanje šminke (Trap). Kada je faza čišćenja gotova krećem s tehnikom disanja koja potiče dijafragmatsko disanje kao prvu fazu dovođenja tijela i uma u stanje opuštenosti. Potom nježnim pokretima glađenja zagrijavam mišiće vrata i prsnog koša. Nakon toga krećem s miofascijalnim otpuštanjem, radim na trigger točkama vrata, prsnog koša i nadlaktice, cross friction tehnikom dodatno omekšavam i otpuštam napetost nakupljenu u pojedinim mišićima regije vrata, a trakcijom (istezanjem) osiguravam dekompresiju ramenog zgloba, vrata i glave. Posljednja dolazi masaža glave/skalpa nježnim, ali dubokim pokretima prstiju i dlanova kako bih oslobodila fasciju glave i tako potaknula cirkulaciju. Završavam pokretima glađenja i umirivanja. U ovom dijelu masaže koristim posebno dizajnirani „Omotouch“ uljni koktel pažljivo biranih biljnih ulja s decentnim mirisom koji daje osjećaj mira i uživanja.

Slijedi posebno iskustvo masaže i njege lica koju započinjem nanošenjem piling/maske za lice. Lice prvo mehanički nježno istrljam piling-maskom, a zatim ju ostavljam na koži kako bi glikolna kiselina koju maska sadržava, dodatno očistila kožu od mrtvih stanica i omogućila penetraciju kofeina, hijaluronske kiseline i peptida, sastojaka ove moćne maske za svjež i zategnut izgled lica. Dok se maska suši i lagano zateže lice, izvodim masažu ruku i šaka.

Kada je maska odradila svoju funkciju, skidam ju toplim, mokrim ručnikom i lice hidratiziram tonikom na bazi hidrolata ruže i aloe vere (Splash Refresh) koji sadrži d-pantenol i 7-molekularnu hijaluronsku kiselinu za regeneraciju i hidrataciju dubljih slojeva kože. Nakon hidratacije stavljam kremu za lice, vrat i dekolte, prema individualnom tipu kože (Dermal Architect/Skin Reformer/Stop Spot).

Nastavljam sa specifičnom masažom lica za opuštanje mišića, otpuštanja napetosti vilice i podizanja tonusa kože posebnim uljnim koktelom koji hrani i ostavlja kožu baršunastom. U masaži lica koristim manualne tehnike, a po potrebi i cupping čašice za lice i gua sha kamen u svrhu limfne drenaže i lifting učinka. Eventualni višak ulja nježno odstranjujem maramicama, a za kraj, zatvaram tretman nanošenjem snažnog seruma s bakuchiolom (prirodni retinol) i ylang ylangom, a njegovi organski ekstrakti utječu na multi-lifting efekt te zarobljavaju vlagu i obnavljaju liposomalni dio kože.

Rezultat cjelokupnog tretmana je olfaktorno putovanje u blistavu, osvježenu kožu lica, vrata i dekoltea, sa vidljivim učinkom podizanja tonusa kože lica i osjećajem totalne oslobođenosti koja prožima čitavo tijelo novom, svježom energijom.

Napraviti ovako kompleksnu masažu glave, lica i vrata fantastičan je način:

  • Oslobađanja napetosti
  • Olakšavanje migrene i glavobolje
  • Smanjenja stresa
  • Promicanja opuštenosti
  • Smanjenja krvnog tlaka
  • Poticanja rasta kose
  • Smanjenja simptoma tenzijske glavobolje
  • Intenzivne kozmetičke njege vrhunskim, prirodnim preparatima

Upisom koda BARBARA10 klijenti ostvaruju pravo na 10% popusta na Omotouch proizvode na Omotouch stranici.

90 min

60,00 €

Tretman se sastoji od razgovora sa klijentom koji uključuje procjenu njegovog trenutnog i općeg psihofizičkog stanja na temelju kojega odabirem eterična ulja skrojena prema njegovim potrebama.

Takav koktel eteričnih ulja djelovati će opuštajuće, pozitivno na imunitet, otklanjanje bolova i napetosti, glavobolje/migrene, otklanjanje viška tekućine iz organizma, ovisno o konkretnim potrebama klijenta. U skladu sa stanjem organizma koristim adekvatnu manualnu tehniku koja će djelovati sinergijski sa eteričnim uljima.

Nakon tretmana osoba se osjeća lakša, bez napetosti, opuštena i kao da lebdi.

90 min

70,00 €

Tretman počinje dubokim opuštanjem stopala koje uzemljuje i vraća fokus prema unutra. Potom krećem sa „hodanjem“ po listovima, stražnjoj loži, glutealnoj regiji, trupu i završavam istezanjem vrata, sve preko ručnika. Slijedi tehnika istezanja i ljuljuškanja  kojima oslobađam zglobove stopala, koljena, kuka. Krećem sa masažom lista i stopala koju kombiniram sa refleksoterapijom. Radi se na stražnjoj i završava sa prednjom stranom stopala i potkoljenice.

Masaža stopala djeluje izrazito opuštajuće na cijelo tijelo budući da u stopalima imamo sedam tisuća živčanih završetaka koji su refleksno povezani sa čitavim tijelom. Stoga povoljno utječe na zdravlje unutarnjih organa, cirkulaciju krvi i limfe, a samim time na čitav organizam.

Stopala su često preskakani, zanemarivani dijelovi tijela, što u konačnici sa današnjim brzim i stresnim načinom života čini da se čovjek osjeća „na sve strane“, „neutemeljeno“, razdražljivo, nepovezano, anksiozno. Masažom stopala vraćamo osjećaj uzemljenosti, fokusa, sigurnosti i mirnoće.

60 min

40,00 €

Raindrop tretman sastoji se od tretiranja stopala, leđa i glave visokim koncentracijama eteričnih ulja koja se kapaju kap po kap duž kralježnice, otkuda mu i naziv.

Tretman počinjem tako da dok osoba leži na trbuhu stavljam ruke na stopala i produbljujem pritisak kako bi se osoba opustila. Potom kreće lagano ljuljuškanje cijelog tijela preko ručnika kako bi se  tijelo dodatno opustilo. Nakon micanja ručnika nanosi se tanak sloj biljnog ulja i potom kreće kapanje eteričnih ulja po stopalima i kralježnici. Eterična ulja koja se koriste u tretmanu imaju antibakterijska, antivirusna, analgetska i opuštajuća svojstva. Tretman se završava polaganjem toplog mokrog ručnika na područje leđa, kako bi se eterična ulja još bolje upila u kožu, a toplina ručnika još više opustila. Masaža je relaksirajućeg karaktera i njeni glavni nosioci su upravo eterična ulja.

Tretman je izrazito opuštajuć i uzemljujuć, prikladan za ljude koji su u „burn out-u“, kojima je imunitet u padu (odličan za sve u zimsko doba godine), za bezvoljnost.

Eterična ulja koja koristim su terapijske kvalitete (što znači da su provjerenog podrijetla, načina uzgoja, dobivanja i sa navedenim potencijalnim alergenima, kao i glavim kemijskim spojevima koji određuju njihovo djelovanje). (Altho, Oshadhi, Pranarom, Aroma Zone)

Kontraindikacije: osobe sa kompromitiranom funkcijom jetre i bubrega, bolesti srca, kod terapije za razrjeđivanje krvi, osobe alergične na aspirin, trudnice, djeca, osobe sa supresiranim imunitetom.

60 min

80,00 €

Tretman  se sastoji od kombinacije tehnike disanja, rada sa rebrenim košem, djelovanja na dijafragmu i masaže abdomena.

Povoljno djeluje na sustav disanja, probavu, i druge unutarnje organe tako što ih oslobađa nepetosti i grča, opskrbljuje svježom energijom (kisik i hranjive tvari) i omogućuje neometanu izmjenu tvari. Abdomen je naš drugi mozak i u njegovoj šupljini pohranjujemo puno nagomilanog stresa i emocija što može dovesti do blokade protoka energije i bolesti. Stoga je ovo jedna vrlo blagotvorna metoda za djelovanje i na ostale sustave u tijelu.

Može uzrokovati izbacivanje emocija za vrijeme tretmana – plač, smijeh, ljutnja…, to je potpuno normalo i zdravo. Na taj način dovodimo tijelo i um u ravnotežu.

30 min

40,00 €